Ελλάς Διόραμα

Η ιστοσελίδα Ελλάς–Διόραμα παρουσιάζει επιλεγμένα γεγονότα που αφορούν στη σύγχρονη και την ιστορική πραγματικότητα στην Ελλάδα και όλον τον κόσμο. 
Προβάλλει κρυμμένα, αδιάψευστα στοιχεία παρεμβαίνοντας κριτικά μέσα από αυτά. 
Δίνει τις στοιχειοθετημένες απαντήσεις που ο κάθε έντιμος αναγνώστης αναζητά, σε μία σειρά κρίσιμων κοινωνικών, πολιτικών και ιστορικών ζητημάτων.
Έτσι, συνθέτει την πραγματικότητα μέσα από διασταυρωμένες ειδήσεις, γεγονότα και ντοκουμέντα, ειδικότερα για την Ελλάδα του σήμερα όπου έχει επικρατήσει μια τραγικά ψευδής Ιστορία, τουλάχιστον για τα 100 τελευταία χρόνια. Και είναι η χαλκευμένη Ιστορία και τα μοιραία πρόσωπα του δημόσιου βίου που οδήγησαν τη χώρα μας στην καταστροφή που ζούμε, την καταστροφή των Μνημονίων. 
Σε αυτή την ιστοσελίδα το ιστορικό γεγονός, το οποίο συχνότατα αποκρύπτεται ή διαστρεβλώνεται, το σύγχρονο γεγονός, τα στοιχεία, τα ντοκουμέντα θα τροφοδοτούν την αυταπόδεικτη κριτική. Ό,τι παρουσιάζεται είναι εξακριβωμένα γνήσιο, αληθινό, υπαρκτό χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψη το αν βολεύει ή όχι παρατάξεις, κόμματα ή ιδεολογίες. 
Γιατί, η προπαγάνδα πολλά μπορεί να καταφέρει εκτός από το να κρύβει για πάντα τα όσα ήδη έχουν συμβεί και να αλλοιώνει την υπαρκτή ιστορική αλήθεια.Συνεργάτες

Δώρα Ι. Βολιώτη
Γιώργος Ν. Λυκουρσιώτης
Νίκος Γ. Καπετάνης
Γιώργος Θ. Στεφανόπουλος
Θεόδωρος Γ. Στεφανόπουλος


Από το Blogger.