Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Ο Γιώργος Κοντογιώργης ξεμπροστιάζει το πολιτικό Σύστημα


Δώρα Ι. Βολιώτη / Περίληψη: Ο καθηγητής Γιώργος Κοντογιώργης καταγγέλλει το σάπιο κομματικό Σύστημα της Μεταπολίτευσης και των τριών, μέχρι στιγμής…, Μνημονίων.
***


Ο καθηγητής πολιτικής επιστήμης και π. πρύτανης του Πάντειου Πανεπιστήμιου, Γιώργος Κοντογιώργης, μια διεθνής ακαδημαϊκή προσωπικότητα τολμά και μιλάει όσο λίγοι σήμερα γι' αυτά που συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στην Ελλάδα την οποία κατέστρεψαν όλες οι κυβερνήσεις της εγκληματικής, εκ του αποτελέσματος κρινόμενης, Μεταπολίτευσης.
Κατά τον Κοντογιώργη: οι πολιτικοί, και τώρα! ακόμη μετά και από το 3ο Μνημόνιο, αυτό της «πρώτης φοράς ‘‘Αριστεράς’’» είναι επικαρπωτές της πολιτικής εξουσίας και συστηματικοί παραβάτες του Συντάγματος.
Ο Κοντογιώργης εκφράζει την αγωνία εκείνων που παγιδευμένοι στα Μνημόνια καταλαβαίνουν, ότι η χώρα μας έχει υποδουλωθεί στην πιο σκληρή οικονομική δουλεία της Ιστορίας της με ταυτόχρονη ακύρωση της εθνικής της κυριαρχίας. Και, καταγγέλλει την ευθύνη του πολιτικού Συστήματος και μεγάλου μέρους του διεφθαρμένου λαού που συναλλάσσονταν και συναλλάσσεται μέσω πελατειακών σχέσεων με τα κόμματα τής Μεταπολίτευσης, τα οποία συνεχίζουν! το εγκληματικό τους έργο ατάραχα.
Ο καθηγητής αποδομεί το σάπιο πολιτικό κατεστημένο το οποίο δρα και τώρα, ως η πιο απεχθής πλευρά της κομματοκρατίας η οποία εξακολουθεί να καταστρέφει την Ελλάδα. Αυτοί που κυβέρνησαν: ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ, αυτοαποκαλούνται ως κόμματα δήθεν ανήκοντα στο «συνταγματικό τόξο», ενώ κουρέλιασαν το Σύνταγμα και αποτελούν τον Συστηματικό Κυβερνητισμό της Μεταπολίτευσης. Νεοφιλελεύθεροι, Σοσιαλ(η)στές είναι αυτοί που κυρίως δημιούργησαν το χρέος, μιας και η εκάστοτε αντιπολίτευση, και οι κουκουλοφόροι δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Σήμερα όλος ο Κυβερνητισμός, με την πρόσθετη βοήθεια των δήθεν Νεοκομμουνιστών, εγκαθιστούν όλο και πιο πολύ τους ξένους Επικυρίαρχους στη χώρα μας, ξεπουλώντας τα πάντα. 
Σημειώνεται, ότι όλοι μαζί οι προαναφερθέντες δημιούργησαν και ενισχύουν (!!!) την αντιδραστική ψήφο του ελληνικού λαού προς νεοναζιστικές ιδέες και εγκληματικές πρακτικές. Κι αυτό, αντί να τον στρέψουν στην Δημοκρατία της κάθαρσης ή οποία θα τείνει διαρκώς στην Άμεση Δημοκρατία, δηλαδή σε μια Κοινωνική Δημοκρατία με ανθρώπινο πρόσωπο. Αυτά τα κόμματα με τις νεόκοπες και γραφικές παραφυάδες τους, σήμερα αντιδρούν κάθε φορά που ο Κοντογιώργης τους δείχνει το πραγματικό τους πρόσωπο. Ένα πρόσωπο ουσιαστικά φασιστικό καλυμμένο με τον κουρελιασμένο μανδύα της Δημοκρατίας.
Δείτε το βίντεο.






Σχετικά Άρθρα

Από το Blogger.