Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Ελλάς Διόραμα / Η θέση μας: Τα γραπτά μένουν -Scripta manent



Η ιστοσελίδα Ελλάς Διόραμα παρουσιάζει επιλεγμένα γεγονότα που αφορούν στη σύγχρονη, αλλά και την ιστορική πραγματικότητα στην Ελλάδα και όλον τον κόσμο.
Προβάλλει κρυμμένα, αδιάψευστα στοιχεία
παρεμβαίνοντας κριτικά μέσα από αυτά.
Δίνει τις στοιχειοθετημένες απαντήσεις που ο κάθε έντιμος αναγνώστης αναζητά, σε μία σειρά κρίσιμων κοινωνικών, πολιτικών και ιστορικών ζητημάτων.
Έτσι, συνθέτει την πραγματικότητα μέσα από διασταυρωμένες ειδήσεις, γεγονότα και ντοκουμέντα στην Ελλάδα τού σήμερα όπου έχει επικρατήσει μια τραγικά ψευδής Ιστορία, τουλάχιστον για τα 100 τελευταία χρόνια. Και είναι αυτή η χαλκευμένη Ιστορία και τα μοιραία πρόσωπα του δημόσιου βίου που οδήγησαν τη χώρα μας στην καταστροφή που ζούμε, την καταστροφή των Μνημονίων και της Κρίσης που πριν απ' όλα είναι Κρίση θεσμών και ηθικής.
Σε αυτή την ιστοσελίδα το ιστορικό γεγονός, το οποίο συχνότατα αποκρύπτεται ή διαστρεβλώνεται, το σύγχρονο γεγονός, τα στοιχεία, τα ντοκουμέντα θα τροφοδοτούν την αυταπόδεικτη κριτική μας. Ό,τι παρουσιάζεται είναι εξακριβωμένα γνήσιο, αληθινό, υπαρκτό χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψη αν αυτό βολεύει ή όχι παρατάξεις, κόμματα ή ιδεολογίες.
Γιατί, η προπαγάνδα πολλά μπορεί να καταφέρει εκτός από το να κρύβει για πάντα τα όσα ήδη έχουν συμβεί και να αλλοιώνει την υπαρκτή ιστορική αλήθεια.
Ελλάς Διόραμα


Σχετικά Άρθρα

Από το Blogger.